Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Ničesar, kar vsebuje ta stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe fotografij ali blagovnih znamk, ki so prikazane na strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika in upravitelja spletnega portala MojeDarilo.com oziroma tretje osebe, ki bi lahko bila lastnik blagovnih znamk, ki so prikazane na tej strani.

Omejitve uporabe materiala

Lastnik in upravljavec tega spletnega portala MojeDarilo.com je podjetje družba Moje Darilo d.o.o., ustanovljena na podlagi slovenske zakonodaje in ima svoj sedež v Sloveniji. Po tej strani lahko svobodno brskate in kupujete po vaših željah. Gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko prenesete s spleta v nekomercialne namene, to je izključno za vašo domačo osebno uporabo, pri tem pa ne smete na noben način spreminjati označb avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih obvestil o lastništvu. Vsebine te strani ne smete kopirati, razmnoževati, poobjavljati, prenesti na splet, razpošiljati po pošti, posredovati ali na drug način razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika in upravljavca spletnega portala Mojedarilo.com, kar velja tako za besedilo, kakor tudi za slike in druge vsebine.

Druge politike

Otroci, mlajši od 18 let, naj pred sporočanjem naslova za elektronsko pošto ali drugih osebnih podatkov vprašajo za dovoljenje svoje starše ali skrbnike.

Ekskluzivno. Nepozabno. Ugodno.

Izkoristite posebno omejeno ponudbo tega tedna.

Polet z jadralnim padalom po Vipavski dolini

158,00 €
Navdušenje in užitek, ki bosta pogumneže nadvladala med preletom čarobne Vipavske doline, sta zagotovilo,...
poglej ponudbo

Kulinarično razvajanje A / 2 osebi

48,00 €

Zgodba restavracije Nova Rajngla je zaradi lokacije povezana s tradicijo...

poglej ponudbo