Vrednostni darilni bon MojeDarilo.com

Prednosti bona

Ne veš, kaj bi podarili? Potem je zate idealna izbira vrednostni darilni bon MojeDarilo.com! Obdarovanec lahko z njim po svoji želji izbira med vsemi doživetji, ki so v ponudbi na spletnem portalu MojeDarilo.com.

Trajanje bona

Čas veljavnosti vrednostnih darilnih bonov MojeDarilo.com je 6 mesecev od dneva nakupa darilnih bonov. Datuma veljavnosti darilnih bonov ni možno podaljšati.

Unovčenje darilnega bona

Na spletni strani MojeDarilo.com vnesite kodo iz darilnega bona v rubriko »Imaš darilni bon?«. Spletna stran MojeDarilo.com vam bo nato prikazala vse ključne nadaljne informacije.

Prejemniki bona

NAVODILA ZA KORIŠČENJE VREDNOSTNIH DARILNIH BONOV MOJEDARILO.COM:

Prejemniki vrednostnih darilnih bonov MojeDarilo.com (brez navedenih konkretnih doživetij) morate s prejetim vrednostnim darilnim bonom kupiti na spletnem portalu MojeDarilo.com darilni bon MojeDarilo.com z že navedenim konkretnim doživetjem. Izbirate lahko med vsemi doživetji MojeDarilo.com, pri čemer se vam pri plačilu izbranega konkretnega doživetja prizna vrednost vrednostnega darilnega bona MojeDarilo.com. V kolikor boste izbrali doživetje, ki ima višjo vrednost kot je navedena na vrednostnem darilnem bonu MojeDarilo.com, boste razliko doplačali. V primeru izbire doživetja, katerega vrednost je nižja od vrednosti vrednostnega  darilnega bona, neizkoriščena vrednost vrednostnega darilnega bona zapade.

Po nakupu in prejemu darilnega bona MojeDarilo.com z navedenim doživetjem boste kodo tega bona vpisali na spletni portal MojeDarilo.com in prikazali se vam bodo kontaktni podatki za koriščenje kupljenega doživetja.

 

POSTOPEK KORIŠČENJA VREDNOSTNIH DARILNIH BONOV MOJEDARILO.COM:

  1. Na spletnem portalu MojeDarilo.com poiščite želeno doživetje (izbirate lahko med vsemi navedenimi doživetji (masaže, adrenalinski dogodki, itd.)) ter ga dodajte v nakupno košarico.
  2. Pri plačilu konkretnega doživetja uporabite kodo vrednostnega darilnega bona, ki ste ga prejeli – priznala se vam bo vrednost navedena na vrednostnem darilnem bonu MojeDarilo.com.
  3. Na dom prejmete darilni bon Mojedarilo.com z navedenim kupljenim doživetjem in veljavnostjo 12 mesecev. Kodo tega darilnega bona vpišete na spletnem portalu MojeDarilo.com in prikazali se vam bodo kontaktni podatki ponudnika storitve za koriščenje kupljenega doživetja.
  4. Spodnji del darilnega bona MojeDarilo.com z navedenim doživetjem prinesite s seboj k ponudniku doživetja.

 

Ekskluzivno. Nepozabno. Ugodno.

Izkoristite posebno omejeno ponudbo tega tedna.

Vstop v WellNest bazen in Svet savn Pohorje / 2 osebi

66,00 €
Privoščite si dan za razvajanje v krasnem gorskem WellNest gnezdecu. Rekreacija na bazenu in sproščanje v...
poglej ponudbo

Pobeg iz realnosti - Romantični paket, 2 osebi / 2 dni

99,00 €
Vas vsakodnevne obveznosti bremenijo? Napolnite baterije že s kratkim oddihom oziroma pobegom iz realnosti....
poglej ponudbo