MojeDarilo.com
Vnesi kodo bona
Poišči darilo

Poišči darilo

Vnesi kupon

Brezplačna dostava

Dostava

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu ter ste  predračun plačali in je denar viden na TRR upravljavca in lastnika portala MojeDarilo.com do 15:30, bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu - osebni prevzem ali plačila z osebnim prevzemom (gotovina), lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po povzetju bo upravljavec portala MojeDarilo.com vsa naročila, ki jih bo prejel vsak delovnik do 15:30, oddal na pošto še isti dan, naročila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

Pošta Slovenije zagotavlja dostavo pošiljk po celi Sloveniji v enem ali dveh dneh. Preberite tudi Načini plačila.

Dostava neposredno obdarovancu

V nakupnem procesu imate možnost navesti kot naslov dostave tudi naslov obdarovanca, vendar v tem primeru ne smete izbrati možnosti plačila po povzetju, saj bi to pomenilo, da bo darilni bon plačal obdarovanec.

Embalaža

Darilne bone MojeDarilo.com prejmete v lično izdelani kuverti. Darilni boni so personalizirani z vaše strani in so iz debelejšega papirja višje kakovosti ter opremljeni s skrbno izbrano pentljo.

Kakšen je strošek dostave in embalaže darilnih bonov?

Strošek dostave in embalaže s tipom plačila po predračunu je 0,99 €, po povzetju pa 4,49 €.

Strošek dostave elektronskih bonov je brezplačen, prav tako je brezplačna dostava, če izberete način prevzema -  osebni. 

OPOMBA: Prejemnik bona plača še storitev Pošte Slovenije.

 

 

 

Ekskluzivno. Nepozabno. Ugodno.

Izkoristite posebno omejeno ponudbo tega tedna.

x

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.

Več o temV redu