Načini plačila

MojeDarilo.com omogoča naslednje načine plačila:

  • po predračunu (po ponudbi) na TRR lastnika in upravitelja spletnega portala MojeDarilo.com,
  • po povzetju (Pošta Slovenije zaračuna storitev plačila plačilnega naloga po ceniku Pošte Slovenije), 
  • plačilo s kreditno kartico (Visa, Mastercard).

MojeDarilo.com z razčlenjenimi stroški in navodili kupcu izda račun na trajnem mediju. V elektronski obliki je na strežniku lastnika in upravitelja spletnega portala MojeDarilo.com shranjeno naročilo naročnika, ki mu je tudi dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.

Plačilo po predračunu - (priporočen način nakupa s strani MojeDarilo.com)

Ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com ter izbiri možnosti plačila po predračunu, prejmete na elektronski naslov ustrezen predračun (ponudbo) za nakup izbranih doživetij. Ko je predračun plačan (denar viden na TRR), se izbrano darilo pošlje na naslov, ki ste ga navedli v postopku nakupa (v primeru prejema plačila na do 15:30 bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan). 

Če boste ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com izbrali osebni prevzem, lahko le-te prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

POMEMBNO: Pri plačilu po predračunu je darilni bon, ki ga prejmete aktiven že da dan prejema, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema plačila.

Plačilo po povzetju

Ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com ter izbiri možnosti plačila po povzetju, bodo kupljeni darilni boni oddani na pošto (naročila oddana vsak delovnik do 15:30 so oddana na pošto še isti dan, naročila oddana po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan). Naslovniku bo pošiljka dostavljena na naslov, kjer poravna stroške odkupa, ter storitve Pošte Slovenije. V kolikor naslovnika ni doma, poštar pusti obvestilo in naslovnik dvigne prejeto pošiljko na lokalni izpostavi Pošte Slovenije, 1-2 dni po oddaji pošiljke s strani MojeDarilo, pri čemer tam poravna znesek kupljenih darilnih bonov ter še storitev Pošte Slovenije (Pošta Slovenije zaračuna storitev plačila plačilnega naloga po ceniku Pošte Slovenije).

Plačilo s kreditno kartico

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

  • plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
  • po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila.

POMEMBNO: Pri plačilu po povzetju je darilni bon, ki ga prejmete aktiven šele nekaj dni po prejemu, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema obvestila Pošte Slovenije, da je kupec darilne bone plačal (zamik med vašim plačilom in našim prejemom plačila nastane zaradi prenosa gotovine preko Pošte Slovenije).


V kolikor imate še kakšna vprašanja glede načinov plačila, se obrnite na nas (info@MojeDarilo.com/ 040 416 023). Z veseljem vam bomo pomagali.

Ekskluzivno. Nepozabno. Ugodno.

Izkoristite posebno omejeno ponudbo tega tedna.

Romantično razvajanje z najlepšim pogledom na...

249,00 €
Razvajajte se v hotelu z bogato zgodovino, najlepšim pogledom na Blejsko jezero in prijetno elegantno...
poglej ponudbo

Romantični pobeg ob Bohinjskem jezeru / 2 osebi /...

200,00 €
Sprostite se in si vzemite čas v dvoje v Bohinju, kjer je narava najbolj čudovita in človeku vzame dih....
poglej ponudbo