Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi
Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi
Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi
Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi
Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi

Kulinarično razvajanje v Restavraciji Julijana / 2 osebi

1,5 ure / 2 osebi
24h pomoč
040 416 023

Vrhunska gurmanska izkušnja vredna prestižnih kulinaričnih nagrad. Za vas smo pripravili meni »Gorenjski izbor«, ki se ponaša s certifikatom Bled local selection. 

132,00
Trajanje
1,5 ure
Udeleženci
2 osebi
Veljavnost bona
12 mesecev
Izvajalec
Sava Turizem d.d.

Podrobnejši opis

Restavracija Julijana, ki jo najdete v pritličju Grand Hotela Toplice, s čudovito teraso ob najlepšem delu Blejskega jezera, sprejme 20 gostov, prav tolikim pa lahko postrežemo na terasi restavracije. Gurmanske kreacije nastajajo pod
taktirko chefa Simona Bertonclja, pod njegovim kreativnim vodstvom pa je Restavracija Julijana dobila prestižno priznanje The Michelin Plate, za sveže surovine, skrbno pripravljen in dober obrok za leto 2020 in 2021, v 2022 pa
enakovredno nagrado, ki je zamenjala priznanje The Michelin Plate, in sicer »Recommended by Michelin Guide Slovenia 2022« - »Priporočilo vodnika Michelin Slovenija 2022«. Po klasifikaciji Gault&Millau se Restavracija Julijana lahko pohvali s 3 kapami.


Meni »Gorenjski izbor« se ponaša s certifikatom Bled local selection za njegovo avtentičnost, kakovost in inovativnost vpeto v lokalno okolje.

Meni “Gorenjski izbor”


Začetek po gorenjsko.
Hladetina dimljene Zupanove postrvi s Prnikarjevim jogurtom in jabolki kmetije Jenko, sladoled iz suhih hrušk in preliv pečene paprike z domačim kisom
***
Tradicija v moderni preobleki.
Domači široki rezanci z mavrahi, dehidrirani rumenjak, pena Jenkovega krompirja z luštrekom in ocvrt topinambur
***
Na Gorenjskem je fletno, a tudi okusno!
Nadevan hrbet kunca s praženimi lešniki, zavit v slanino, konfitirano kunčje bedro, ohrovt, domači ajdovi njoki, peteršiljev koren, šalotka in mesno-zeliščna omaka
***
Gorenjske sladkosti
Strjenka iz Prnikarjeve skute z gozdnimi sadeži, omaka Andrejčevega ribeza, gel domače mete, mlečni sladoled Praline lokalnega izdelovalca z nadevi domačega suhega sadja, pehtrana ali oreščkov.

Pridružujemo se pravico do spremembe menija. V kolikor imate alergije ali intolerance na hrano, se pred naročilom pogovorite s svojim natakarjem.

Kako se pripraviti na doživetje

ODPIRALNI ČAS restavracije Julijana na Bledu:
Petek in sobota 18:00 – 22:00

Strošek dostave

Kakšen je strošek dostave in embalaže darilnih bonov?

Strošek dostave in embalaže s tipom plačila po predračunu je 0,99 €, po povzetju pa 4,49 € (dodaten strošek Pošte Slovenije v povezavi s plačilom). 

Strošek elektronske dostave in osebnega prevzema je brezplačen. 

 

OPOMBA: Prejemnik bona plača še storitev Pošte Slovenije.

 

Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu

Ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com ter izbiri možnosti plačila po predračunu, prejmete na elektronski naslov ustrezen predračun (ponudbo) za nakup izbranih doživetij. Ko je predračun plačan (denar viden na TRR), MojeDarilo.com pošlje izbrano darilo na naslov, ki ste ga navedli v postopku nakupa (v primeru prejema plačila na TRR do 15:30 bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan).

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu - osebni prevzem, lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnost plačila z osebnim prevzemom (gotovina), lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

POMEMBNO: Pri plačilu po predračunu je darilni bon, ki ga prejmete aktiven že na dan prejema, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema plačila.
 

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju

Ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com ter izbiri možnosti plačila po povzetju, bodo kupljeni darilni boni oddani na pošto (naročila oddana vsak delovnik do 15:30 so oddana na pošto še isti dan, naročila oddana po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan). Naslovniku bo pošiljka dostavljena na naslov, kjer poravna stroške odkupa, ter storitve Pošte Slovenije. V kolikor naslovnika ni doma, poštar pusti obvestilo in naslovnik dvigne prejeto pošiljko na lokalni izpostavi Pošte Slovenije, 1-2 dni po oddaji pošiljke s strani MojeDarilo, pri čemer tam poravna znesek kupljenih darilnih bonov ter še storitev Pošte Slovenije (Pošta Slovenije zaračuna storitev plačila plačilnega naloga po ceniku Pošte Slovenije).

POMEMBNO: Pri plačilu po povzetju je darilni bon, ki ga prejmete aktiven šele nekaj dni po prejemu, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema obvestila Pošte Slovenije, da je kupec darilne bone plačal (zamik med vašim plačilom in našim prejemom plačila nastane zaradi prenosa gotovine preko Pošte Slovenije).

Plačilo s kreditno kartico

Plačilo s kreditno kartico

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

  • plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
  • po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila.

POMEMBNO: Pri plačilu s kreditno kartico je darilni bon, ki ga prejmete aktiven že na dan prejema, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema plačila.

Dostava in embalaža

Dostava

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu ter ste  predračun plačali in je denar viden na TRR podjetja Moje Darilo d.o.o. do 15:30, bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu - osebni prevzem, lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnost plačila z osebnim prevzemom (gotovina), lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu in ste izbrali elektronsko dostavo ter ste  predračun plačali in je denar viden na TRR podjetja Moje Darilo d.o.o., boste elektronski darilni bon prejeli v roku 1 ure na vaš e-poštni naslov.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po povzetju bo Moje Darilo d.o.o. vsa naročila, ki jih bo prejelo vsak delovnik do 15:30, oddalo na pošto oddala na pošto še isti dan, naročila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

Pošta Slovenije zagotavlja dostavo pošiljk po celi Sloveniji v enem ali dveh dneh. Preberite tudi Načini plačila.

Embalaža

Darilne bone MojeDarilo.com prejmete v lično izdelani kuverti. Darilni boni so personalizirani z vaše strani, v 3 različnih barvah in so iz debelejšega papirja višje kakovosti ter opremljeni s skrbno izbrano pentljo.

Elektronska dostava

Se vam mudi, nimate časa za nakupovanje? Hitro in enostavno. Ponujamo elekktronski darilni bon, ki vam ga dostavimo na elektronski naslov v 1 uri, po nakazilu po predračunu. Dostavljamo tudi ob sobotah in nedeljah, v primeru dokazila plačila na naš elektronski naslov: info@mojedarilo.com. 

Varnost nakupa

Zaupnost podatkov

Za vse podatke, ki jih boste posredovali ob naročilu, se MojeDarilo.com zavezuje, da jih bo varoval in le-teh v nobenem primeru ne bo posredoval tretji osebi ali nepooblaščeni osebi. Podatki bodo uporabljeni zgolj za dostavo, izdelavo ponudb in računov.

Varnost

Spletni portal MojeDarilo.com zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa.

Več o varnosti nakupa

Lokacijeizvajanja
132,00

Ekskluzivno. Nepozabno. Ugodno.

Izkoristite posebno omejeno ponudbo tega tedna.

Vstop v WellNest bazen in Svet savn Pohorje / 2 osebi

66,00 €
Privoščite si dan za razvajanje v krasnem gorskem WellNest gnezdecu. Rekreacija na bazenu in sproščanje v...
poglej ponudbo

Romantični paket v hotelu na Krvavcu / 2 osebi / 2 dni

120,00 €
Pobegnita pred vsakodnevno mestno rutino v mir narave, ter se razvajajta ob dobri kulinariki in romantičnem...
poglej ponudbo