Postani pilot /  Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut Postani pilot /  Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut Postani pilot /  Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut Postani pilot /  Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut
Postani pilot /  Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut
Postani pilot /  Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut
Postani pilot /  Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut
Postani pilot /  Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut

Postani pilot / Logarska dolina in Kamniške Alpe - 50 minut

50 minut / 1 oseba
24h pomoč
040 416 023
Letenje v dvosedežnem letalu, kjer boste lahko poskusili sami prijeti za krmilno palico in pod vodstvom izkušenega inštruktorja doživeli prave občutke pilotiranja. Potek leta: Polet iz Šoštanja preko Logarske doline, avstrijske meje,
okoli Kamniških Alp - Grintavca mimo Krvavca in Velike Planine, preko Mozirja in Velenjskega jezera nazaj na letališče Šoštanj.
274,00
Trajanje
50 minut
Udeleženci
1 oseba
Veljavnost bona
12 mesecev
Izvajalec
Solton d.o.o.

Podrobnejši opis

Uvodni let je namenjen seznanjanju letenja za vse, ki si želite vstopiti v svet letalstva. Za razliko od panoramskega leta, poskušamo potniku v letalu pričarati ne le lepoto razgleda, temveč predvsem prve občutke, ki jih ima pilot. Pod skrbnim nadzorom izkušenega inštruktorja, je tako potniku dana možnost, da poprime za pilotsko palico in sam občuti, kako se letalo odziva na ukaze krmil. Inštruktor pokaže tudi osnovne elemente leta in je aktivno vključen v predstavitev tematike letenja, šolanja za pilota in ostalih vprašanj s področja letalstva. Seveda pa je ruta - pot, letenja izbrana tako, da se potnik počuti varno ter obenem uživa v razgledih na panoramo iz relativno nizke višine. Uvodni let je odlična izbira za vse, ki ste sanjali o poskusih pilotiranja, pa ste mislili, da si tega ne morete privoščiti. Seveda pa je uvodni let lahko tudi odlična in izvirna ideja za darilo. Primerno je za vse generacije, let pa je izbran tako, da poteka mirno brez adrenalinskih obremenitev in strašenja potnika. Inštruktor se med letom lahko prilagaja določenim željam in počutju potnika. Pilot za eno uro je sestavljen iz 10 min priprav in 50 min letenja.

Kako se pripraviti na doživetje

Letenje poteka, podnevi, v pogojih lepega vremena in ne vključuje akrobatskih manevrov, zato je predvsem primerno za spoznavanje pilotiranja in uživanja v razgledu. Maksimalna teža udeleženca je 110kg.  

Strošek dostave

Kakšen je strošek dostave in embalaže darilnih bonov?

Strošek dostave in embalaže s tipom plačila po predračunu je 1,99 €, po povzetju pa 5,49 € (dodaten strošek Pošte Slovenije v povezavi s plačilom). 

Strošek elektronske dostave in osebnega prevzema je brezplačen. 

 

OPOMBA: Prejemnik bona plača še storitev Pošte Slovenije.

 

Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu

Ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com ter izbiri možnosti plačila po predračunu, prejmete na elektronski naslov ustrezen predračun (ponudbo) za nakup izbranih doživetij. Ko je predračun plačan (denar viden na TRR), MojeDarilo.com pošlje izbrano darilo na naslov, ki ste ga navedli v postopku nakupa (v primeru prejema plačila na TRR do 15:30 bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan).

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu - osebni prevzem, lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnost plačila z osebnim prevzemom (gotovina), lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

POMEMBNO: Pri plačilu po predračunu je darilni bon, ki ga prejmete aktiven že na dan prejema, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema plačila.
 

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju

Ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com ter izbiri možnosti plačila po povzetju, bodo kupljeni darilni boni oddani na pošto (naročila oddana vsak delovnik do 15:30 so oddana na pošto še isti dan, naročila oddana po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan). Naslovniku bo pošiljka dostavljena na naslov, kjer poravna stroške odkupa, ter storitve Pošte Slovenije. V kolikor naslovnika ni doma, poštar pusti obvestilo in naslovnik dvigne prejeto pošiljko na lokalni izpostavi Pošte Slovenije, 1-2 dni po oddaji pošiljke s strani MojeDarilo, pri čemer tam poravna znesek kupljenih darilnih bonov ter še storitev Pošte Slovenije (Pošta Slovenije zaračuna storitev plačila plačilnega naloga po ceniku Pošte Slovenije).

POMEMBNO: Pri plačilu po povzetju je darilni bon, ki ga prejmete aktiven šele nekaj dni po prejemu, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema obvestila Pošte Slovenije, da je kupec darilne bone plačal (zamik med vašim plačilom in našim prejemom plačila nastane zaradi prenosa gotovine preko Pošte Slovenije).

Plačilo s kreditno kartico

Plačilo s kreditno kartico

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

  • plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
  • po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila.

POMEMBNO: Pri plačilu s kreditno kartico je darilni bon, ki ga prejmete aktiven že na dan prejema, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema plačila.

Dostava in embalaža

Dostava

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu ter ste  predračun plačali in je denar viden na TRR podjetja Moje Darilo d.o.o. do 15:30, bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu - osebni prevzem, lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu in ste izbrali elektronsko dostavo ter ste  predračun plačali in je denar viden na TRR podjetja Moje Darilo d.o.o., boste elektronski darilni bon prejeli v roku 1 ure na vaš e-poštni naslov.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po povzetju bo Moje Darilo d.o.o. vsa naročila, ki jih bo prejelo vsak delovnik do 15:30, oddalo na pošto oddala na pošto še isti dan, naročila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

Pošta Slovenije zagotavlja dostavo pošiljk po celi Sloveniji v enem ali dveh dneh. Preberite tudi Načini plačila.

Embalaža

Darilne bone MojeDarilo.com prejmete v lično izdelani kuverti. Darilni boni so personalizirani z vaše strani, v 4 različnih barvah in so iz debelejšega papirja višje kakovosti ter opremljeni s skrbno izbrano pentljo.

Elektronska dostava

Se vam mudi, nimate časa za nakupovanje? Hitro in enostavno. Ponujamo elekktronski darilni bon, ki vam ga dostavimo na elektronski naslov v 1 uri, po nakazilu po predračunu. Dostavljamo tudi ob sobotah in nedeljah, v primeru dokazila plačila na naš elektronski naslov: info@mojedarilo.com. 

Varnost nakupa

Zaupnost podatkov

Za vse podatke, ki jih boste posredovali ob naročilu, se MojeDarilo.com zavezuje, da jih bo varoval in le-teh v nobenem primeru ne bo posredoval tretji osebi ali nepooblaščeni osebi. Podatki bodo uporabljeni zgolj za dostavo, izdelavo ponudb in računov.

Varnost

Spletni portal MojeDarilo.com zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa.

Več o varnosti nakupa

Lokacijeizvajanja
274,00

Ekskluzivno. Nepozabno. Ugodno.

Izkoristite posebno omejeno ponudbo tega tedna.

Celodnevno kopanje in savna / Snovik / 2 osebi

60,00 €
Celodnevno termalno razvajanje z vključenim vstopom v savno.
poglej ponudbo

Gurmansko kosilo s pogledom na Triglav / 3 hodni...

50,00 €
Restavracija Majer’ca je kraj okušanja vrhunske kulinarike in prijetnega druženja.Vaše dobro počutje...
poglej ponudbo