MojeDarilo.com
Vnesi kodo bona
Poišči darilo

Poišči darilo

Vnesi kupon

Družinski izlet s terenskimi vozili / 3 osebe

2,5 - 3,5 ure / 3 oseb
147,00 €

Verjetno imate le redko še priložnost za pravo doživetje. Zato vas vabimo, da pobegnete od rutinskega vsakdana in se z nami odpravite na prijeten dogodek – družinski izlet s terenskimi vozili, po poteh Martina Krpana.

Trajanje: 2,5 - 3,5 ure
Število udeležencev: 3
Veljavnost bona: 12 mesecev
Podrobnejši opis

Vaši najmlajši in malo majn mladi bodo uživali, ko bodo v stilu Indiane Jonesa raziskovali podzemne rove, v vožnji s terenskimi vozili ter ogledu vseh znamenitosti na poti. Naša izkušena ekipa zagotavlja, da bo ta družinski izlet v naravi prelepo doživetje, ki si ga boste še dolgo zapomnili.

Doživetje vodijo izkušeni vodniki, ki vas bodo animirali do te mere, da boste občutili pozitivno energijo veš čas druženja z nami. Vse bo podrejeno kvalitetni izvedbi, da se boste z nami  maksimalno dobro imeli.

Pot se nahaja v samem začetku pivške kotline. Ravno tukaj v prelepem kraškem ambientu izvira reka Pivka, ki v nadaljevanju svoje poti izkleše v živo skalo mojstrovino kot je Postojnska jama. Tudi ljudje, ki so živeli v bližini te naravne kiparke, so  v različnih obdobjih zgodovine izklesali za Slovenijo neprecenljiv kulturni spomenik. Sprehodili se bomo po krajih Martina Krpana. Spoznali dom Miroslava Vilharja, Dragotina Ketteja, postojanko Napoleona Bonaparetea, in še in še...

Le kje drugje še v treh urah vidite, dva grada, izvir reke Pivke, zgodovinsko napajališče z nekoč izjemno strateško vrednostjo, kjer je svojega konja pojil Napoleon Bonaparte in večinoma vojska pred ter za njim. Hišo kjer je podpisal predajo eden zadnjih nemških korpusov na naših tleh. Domovanje treh velikih slovenskih kulturnikov Frana Levstika, Miroslava Vilharja in Dragotina Ketteja.

Doživetje vključuje: strokovno TB vodenje (visoko usposobljeni inštruktorji iz timskega dela z bogatimi praktičnimi izkušnjami v oblikovanju ekip iz vojaškega področja), animacijski ogled bunkerjev, ogled vseh znamenitosti naštetih v opisu dogodka, vožnja s terenskimi vozili (krajša oblika, vozilo vozijo samo naši inštruktorji), ostali stroški in oprema, zavarovanje.

Znamenitosti celotne poti: Vallo Alpino - utrdbe iz začetka druge svetovne vojne, staro jedro vasi Zagorje, hrib Šilentabor - naravna razvodnica, grad Šilentabo, cerkvica sv. Martina, zgodovinsko napajališč, izvir reke Pivke, malo presihajoče Zagorsko jezero, grad Kalec, dom Miroslava Vilharja, bivališče Fran Levstika kjer je napisal knjigo Martin Krpan, bivališče Dragotina Ketteja.

Izvajalec

Tuam

Lokacija
Kako se pripraviti na doživetje

Oprema udeležencev: dobra volja, obvezna je športna obutev, športna oblačila, rezervna oblačila, fotoaparat.

Izleti se izvajajo v vseh letnih časih za skupine od 4 do 25 oseb.

Dodaj v košarico

+Dostava

Kakšen je strošek dostave in darilnih bonov?

Strošek dostave je 0,99 €. 

Strošek elektronske dostave in osebnega prevzema je brezplačen. 

Pri nakupu Zip line - Spust po jeklenici je v ceni zajet tudi strošek poštnine. 

OPOMBA: Prejemnik bona plača še storitev Pošte Slovenije.

 

+Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu

Ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com ter izbiri možnosti plačila po predračunu, prejmete na elektronski naslov ustrezen predračun (ponudbo) za nakup izbranih doživetij. Ko je predračun plačan (denar viden na TRR), MojeDarilo.com pošlje izbrano darilo na naslov, ki ste ga navedli v postopku nakupa (v primeru prejema plačila na TRR do 15:30 bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan).

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu - osebni prevzem, lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023.

V primedu, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnost plačila z osebnim prevzemom (gotovina), lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

POMEMBNO: Pri plačilu po predračunu je darilni bon, ki ga prejmete aktiven že na dan prejema, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema plačila.
 

+Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju

Ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com ter izbiri možnosti plačila po povzetju, bodo kupljeni darilni boni oddani na pošto (naročila oddana vsak delovnik do 15:30 so oddana na pošto še isti dan, naročila oddana po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan). Naslovniku bo pošiljka dostavljena na naslov, kjer poravna stroške odkupa, ter storitve Pošte Slovenije. V kolikor naslovnika ni doma, poštar pusti obvestilo in naslovnik dvigne prejeto pošiljko na lokalni izpostavi Pošte Slovenije, 1-2 dni po oddaji pošiljke s strani MojeDarilo, pri čemer tam poravna znesek kupljenih darilnih bonov ter še storitev Pošte Slovenije (Pošta Slovenije zaračuna storitev plačila plačilnega naloga po ceniku Pošte Slovenije).

POMEMBNO: Pri plačilu po povzetju je darilni bon, ki ga prejmete aktiven šele nekaj dni po prejemu, saj MojeDarilo.com aktivira darilne bone z dnem prejema obvestila Pošte Slovenije, da je kupec darilne bone plačal (zamik med vašim plačilom in našim prejemom plačila nastane zaradi prenosa gotovine preko Pošte Slovenije).

+Dostava in embalaža

Dostava

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu ter ste  predračun plačali in je denar viden na TRR podjetja Moje Darilo d.o.o. do 15:30, bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu - osebni prevzem, lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023.

V primedu, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnost plačila z osebnim prevzemom (gotovina), lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu in ste izbrali elektronsko dostavo ter ste  predračun plačali in je denar viden na TRR podjetja Moje Darilo d.o.o., boste elektronski darilni bon prejeli v roku 1 ure na vaš e-poštni naslov.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po povzetju bo Moje Darilo d.o.o. vsa naročila, ki jih bo prejelo vsak delovnik do 15:30, oddalo na pošto oddala na pošto še isti dan, naročila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

Pošta Slovenije zagotavlja dostavo pošiljk po celi Sloveniji v enem ali dveh dneh. Preberite tudi Načini plačila.

Embalaža

Darilne bone MojeDarilo.com prejmete v lično izdelani kuverti. Darilni boni so personalizirani z vaše strani, v 3 različnih barvah in so iz debelejšega papirja višje kakovosti ter opremljeni s skrbno izbrano pentljo.

+Elektronska dostava

Se vam mudi, nimate časa za nakupovanje? Hitro in enostavno. Ponujamo elekktronski darilni bon, ki vam ga dostavimo na elektronski naslov v 1 uri, po nakazilu po predračunu. Dostavljamo tudi ob sobotah in nedeljah, v primeru dokazila plačila na naš elektronski naslov: info@mojedarilo.com. 

+Varnost nakupa

Zaupnost podatkov

Za vse podatke, ki jih boste posredovali ob naročilu, se MojeDarilo.com zavezuje, da jih bo varoval in le-teh v nobenem primeru ne bo posredoval tretji osebi ali nepooblaščeni osebi. Podatki bodo uporabljeni zgolj za dostavo, izdelavo ponudb in računov.

Varnost

Spletni portal MojeDarilo.com zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa.

Več o varnosti nakupa

Ekskluzivno. Nepozabno. Ugodno.

Izkoristite posebno omejeno ponudbo tega tedna.

x

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.

Več o temV redu