MojeDarilo.com
Vnesi kodo bona
Poišči darilo

Poišči darilo

Vnesi kupon

Dodajte svoje storitve med naša doživetja

Ste ponudnik zanimivega doživetja (storitve) in želite dodatno povečati svojo prodajo z uporabo spleta, kjer iz dneva v dan kupuje vedno večje število kupcev? Je storitev, ki jo ponujate lahko zanimivo darilo?

Ponudite svoje storitve v obliki doživetij preko MojeDarilo.com!

Ekipa Mojedarilo.com ima ustrezno znanje, izkušnje, tehnologijo in vizijo, s katerimi lahko učinkovito povečamo vašo prodajo in poskrbimo za zadovoljstvo vaših in naših kupcev. Ne želimo biti zgolj ponudniki dodatne prodajne poti za vaše storitve, temveč predvsem partnerji, soodgovorni za rezultate.

Kdo lahko prodaja svoja doživetja na spletnem portalu MojeDarilo.com?

MojeDarilo.com je odprto za vsa slovenska podjetja, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti storitev (doživetij). Ali ste tudi vi med njimi?

Dodajte svoje storitve med naša doživetja! Začnite zdaj!

  1. Najprej nam pošljite elektronsko pošto na info@MojeDarilo.com skupaj z opisom vaših storitev ter vašimi kontaktnimi podatki.
  2. Poklicali vas bomo, se z vami pogovorili, sestali ter v kolikor boste izpolnjevali vse zahtevane pogoje vam bomo tudi posredovali v podpis posebno pogodbo o sodelovanju.
  3. Za dogovorjena doživetja nam boste nato posredovali nekaj slik (lahko tudi video posnetkov) in kratkih opisov doživetij. Ekipa MojeDarilo.com nato uredi poslane materiale (tako grafično kot tekstovno) ter jih objavi na spletni strani MojeDarilo.com.

 

Ekskluzivno. Nepozabno. Ugodno.

Izkoristite posebno omejeno ponudbo tega tedna.

x

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.

Več o temV redu