Mojedarilo.com

Darila in ideje za darila

Prijava   |    Košarica: 0   |    Pomoč pri nakupu: 040 416 023

O MojeDarilo.com

Predstavitev

Brez ideje za darilo? MojeDarilo.com ali spletni darilni portal doživetij in daril MojeDarilo.com, kjer poleg ponudbe doživetij in daril dobite tudi  koristne ideje za darila, ki vam pomagajo pri odločitvi za nakup daril. In to pravočasno, v trenutku, ko potrebujete darilo! Tako se elegantno izognete prerivanju pri običajnem nakupovanju ter izgubljanju potrpljenja pri iskanju prave ideje. MojeDarilo.com vam nudi vse na enem mestu, od izbora prave ideje za darilo, do pošiljanja darilnih bonov za doživetja in vrednostnih darilnih bonov s posvetilom obdarovani osebi. Nudimo vam udoben nakup daril iz »naslonjača«, kjer lahko izbirate med pestro ponudbo in kvalitetnimi ponudniki.

Vsako leto je veliko dogodkov, ko se obdarujemo pa naj bi potrebovali darilo za rojstni dan, darilo za valentinovo, darilo zanj ali za njo, za poslovne partnerje, darilo za Abrahama, darilo za 50 let, darilo za 30 let, kar tako ali pa darilo namenjeno vam osebno. Skoraj vedno smo v zagati, ko želimo najti izvirno darilo ter obdarovanca presenetiti ter razveseliti. Spletni darilni portal Mojedarilo.com nudi veliko idej za darila, doživetja o katerih bodo obdarovanci dolgo govorili.

MojeDarilo.com uporabnikom nudi brezplačno uporabo vseh storitev. Na spletni strani je na voljo veliko idej za darila in trudili se bomo, da jih bo še več.

Ekipa MojeDarilo.com se trudi pridobiti kvalitetne ponudnike in ponuditi zanimiva doživetja s ciljem, da bo pravo darilo pravo doživetje.

V kolikor imate idejo o doživetju, ki se vam zdi zanimivo, nam to lahko sporočite na info@mojedarilo.com.

Kontaktni podatki

Telefon: 040 416 023
E-pošta: info@mojedarilo.com

 

© 2007-2015 Mojedarilo.com. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo