Mojedarilo.com

Darila in ideje za darila

Prijava   |    Košarica: 0   |    Pomoč pri nakupu: 040 416 023

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Ničesar, kar vsebuje ta stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe fotografij ali blagovnih znamk, ki so prikazane na strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika in upravitelja spletnega portala Mojedarilo.com oziroma tretje osebe, ki bi lahko bila lastnik blagovnih znamk, ki so prikazane na tej strani.

Omejitve uporabe materiala

Lastnik in upravljavec tega spletnega portala Mojedarilo.com je podjetje družba Darilnnica d.o.o., ustanovljena na podlagi slovenske zakonodaje in ima svoj sedež v Sloveniji. Po tej strani lahko svobodno brskate in kupujete po vaših željah. Gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko prenesete s spleta v nekomercialne namene, to je izključno za vašo domačo osebno uporabo, pri tem pa ne smete na noben način spreminjati označb avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih obvestil o lastništvu. Vsebine te strani ne smete kopirati, razmnoževati, poobjavljati, prenesti na splet, razpošiljati po pošti, posredovati ali na drug način razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika in upravljavca spletnega portala Mojedarilo.com, kar velja tako za besedilo, kakor tudi za slike in druge vsebine.

Druge politike

Otroci, mlajši od 18 let, naj pred sporočanjem naslova za elektronsko pošto ali drugih osebnih podatkov vprašajo za dovoljenje svoje starše ali skrbnike.

© 2007-2015 Mojedarilo.com. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo